logo 2G Guide & Guard adviesbureau, trainingsbureau en leverancier van produkten voor bedrijfsveiligheid

Waarom kiezen voor 2G?  

2G Guide & Guard, gevestigd in Lisse, heeft zich gespecialiseerd op het gebied van veiligheid en heeft reeds vele jaren ervaring in het begeleiden van bedrijven en organisaties en instellingen door het woud van wet- en regelgeving.

 

Veiligheidszorg op maat- brandpreventie en bedrijfshulpverlening
Risicoinventarisatie  & Evaluaties, brandveiligheid binnen uw onderneming, Noodplannen, Ontruimingsplannen en het opzetten van Bedrijfshulpverlenings-organisaties is voor het team medewerkers van 2G dagelijkse kost. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen grote of kleine ondernemingen, overheden, instellingen en instituten. Het 2G-team zoekt gedreven voor ieder soort organisatie naar passende veiligheidsoplossingen, zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen.  Kortom ‘veiligheidszorg op maat’.

 

Bemiddeling

Een van onze succesfactoren is de bemiddelingsrol die wij vaak spelen tussen onze opdrachtgevers  en handhavers. Door creatief te zoeken naar oplossingen en door in onderling overleg te komen tot compromissen met partijen die de wet- en regelgeving vertegenwoordigen, wordt de juiste vorm van veiligheid voor uw organisatie gevonden. Wij besparen daarmee vaak kosten voor de organisatie, terwijl uiteraard de eisen van de handhavers hierbij niet uit het oog worden verloren.

 

Levering van veiligheidsmiddelen

2G Guide & Guard gaat echter nog verder. Om de veiligheid binnen bedrijven optimaal te maken, levert 2G de benodigde veiligheidsmiddelen als EHBO-koffers en -middelen, uitrustingen voor Bedrijfshulpverleners, communicatiemiddelen, etc.

 

Calamiteitssituaties

Dit is nog niet alles, want men moet binnen een onderneming kunnen omgaan met calamiteitsituaties. De opleidingen van 2G leggen de basis voor de Bedrijfshulpverleningsorganisatie, terwijl de trainingen specifiek op de veiligheidsproblematiek van het bedrijf zelf ingaan.

 

Beheer contract
2G Guide & Guard ziet iedere opdrachtgever als lange termijn relatie en desgewenst kan men blijvend een beroep doen op de kennis en kunde van de veiligheidsadviseur. Het afsluiten van een ‘Beheercontract’ voorziet hierin. Het 2G-team blijft meekijken over de schouders van de onderneming, om de veiligheid geoptimaliseerd te houden en problemen met de handhavers te voorkomen.


Veilgheidsgids en bewaker van veiligheid

Onze Bedrijfsnaam geeft het eigenlijk al aan zegt John Keasberry, directeur van 2G Guide & Guard, wij zijn uw ‘GIDS’ en ‘BEWAKER’ op het hele veiligheidsgebied.

Klik hier voor Meer informatie of om een vrijblijvende afspraak maken.

                                                                                                                 

zoekmachine om de website te doorzoeken