logo 2G Guide & Guard adviesbureau, trainingsbureau en leverancier van produkten voor bedrijfsveiligheid

 

 

 

 

                                                                                                                                                                     

Adviesbureau voor bedrijfsveiligheid

 

2G Guide & Guard is een toonaangevend advies- en implementatie bureau voor al ùw vraagstukken op het gebied van bedrijfs-en brandveiligheid. Een paar steekwoorden die onze diensten bestrijken zijn ondermeer: brandpreventie, brandveiligheid, toepassing brandvoorschriften, gebruiksbesluit, nood-en ontruimingsplannen, calamiteitbestrijding, BHV advies en opleidingen en de impact van de nieuwe wetgeving op bedrijfsveiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van organisaties naar een situatie van optimale bedrijfsveiligheid. 2G Guide & Guard ziet zichzelf graag als ùw veiligheidsgids en ùw bewaker van veiligheid.

  

Waarom bent u bij ons aan het goede adres?

  • 2G Guide & Guard is een zogenaamde one stop shop, wij hebben alles in huis om u te bij te staan in de complex geworden materie
  • Wij adviseren, bemiddelen en begeleiden de noodzakelijke veranderingswerkzaamheden. Denk aan de impact van de nieuwe per 1 november 2008 van kracht zijnde wetgeving (Bouwregelgeving en Gebruiksbesluit) voor uw organisatie

  • 2G Guide & Guard heeft verstand van ùw bedrijfssector

  • Wij trainen en leiden uw medewerkers op naar het gewenste niveau
  • 2G Guide & Guard levert alle spullen die noodzakelijk zijn voor een optimale bedrijfsveilige organisatie

  • Na implementatie van de bedrijfsveiligheidsoplossing, nemen wij graag het beheer hiervan voor onze rekening. Dit geeft u rust en zekerheid.

Voor specifiekere informatie nodigen wij u uit verder te kijken onder uw eigen branche (links op de site) of via de knop diensten.

Ook kunt u zoeken met behulp van het ingeven van een zoekterm in het invulveld links op de site.

 

zoekmachine om de website te doorzoeken