logo 2G Guide & Guard adviesbureau, trainingsbureau en leverancier van produkten voor bedrijfsveiligheid

Onze missie

2G Guide & Guard staat voor onderscheidende dienstverlening voor bedrijfsveiligheid aan bedrijven, overheid en instellingen en instituten, die voor hun gebruikers een veilige werk-, woon en verblijfsomgeving nastreven. Ons dienstenaanbod is gericht op oplossingen, die compleet, degelijk en betrouwbaar zijn. 2G Guide & Guard treedt daarbij op niet alleen als adviseur en begeleider, maar ook als bewaker van de veiligheid van haar opdrachtgevers. 

 

Onze visie

2G Guide & Guard wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de veiligheidssituatie bij haar opdrachtgevers in bedrijfsleven, overheid en in de markt voor instellingen. Zij wil gezien en erkend worden als de innovatieve kwaliteitsorganisatie met een uitstekende reputatie en een krachtig netwerk.

2G Guide & Guard wil haar opdrachtgevers zekerheid bieden omtrent hun bedrijfsveiligheid. Niet alleen op de korte, maar ook lange termijn. Daarbij conformeren we aan wet en regelgeving en houden ook de de financiële kant van de zaak voor u in de gaten. Brandpreventie en een adequaat toegeruste bedrijfshulpverlening zijn essentiele kernbegrippen in onze visie.

 

Onze veiligheidskundigen

Gezamenlijk beschikken wij over meer dan 80 jaar ervaring in de bedrijfsveiligheidsbranche. Onze werknemers bestaan ondermeer uit adviseurs, opleiders en technisch specialisten. 2G Guide & Guard beschikt over ruime kennis, ervaring en  knowhow van en in de diverse marktsectoren.

 

Nieuw kantoor

2G Guide & Guard is dit jaar (2008) verhuisd naar een nieuw kantoor in Lisse. De belangrijkste reden hiervoor is gelegen in het feit dat we hierdoor nog beter in staat zijn onze klanten van dienst te kunnen zijn.

zoekmachine om de website te doorzoeken