logo 2G Guide & Guard adviesbureau, trainingsbureau en leverancier van produkten voor bedrijfsveiligheid

Advies, bemiddeling en uitvoeringsdiensten voor uw bedrijfsveiligheid

 

2G Guide & Guard adviseert en begeleidt organisaties op het brede werkveld van bedrijfsveiligheid, inclusief bedrijfshulpverlening (BHV). Dit doen we heel pragmatisch en doelgericht. Bij ons kunt u bovendien terecht voor meer zaken als alleen een goed advies en de begeleiding van een veranderingstraject. Wij voeren ons advies ook uit en treden voor u op, richting wetgever en aanverwante instanties. Daarnaast leiden wij uw medewerkers op en leveren we bedrijfsveiligheidshulpmiddelen en -produkten om uw organisatie op het gewenste niveau te krijgen. Klik hier voor Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken.

 

 

 

Het bieden van zekerheid op het gebied van brandveiligheid, milieuveiligheid en machineveiligheid

Omdat bedrijfsveiligheid de laatste jaren een ‘hot’ item is en de steeds wisselende wet- en regelgeving het er niet makkelijker op maken, is specifieke kennis van veiligheid essentieel om calamiteitsituaties te voorkomen. Specifieke kennis op het gebied van brandveiligheid, milieuveiligheid en machineveiligheid is een vereiste. De kennis van de (per 1 augustus 2005 binnen uw onderneming verplicht aangestelde) ‘Preventiemedewerker’ is vaak niet toereikend om alle facetten van preventie naar veiligheid te vertalen. 2G Guide & Guard haalt de onzekerheden bij u weg en dat stelt gerust.Klik hier voor Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken.

 

 

 

 

 

Besparing van kosten

Met het professioneel onderbrengen van uw bedrijfsveiligheid bij een expert als 2G Guide & Guard bespaart u onnodige kosten.  Ook de verzekeringsmaatschappijen stellen in het streven naar veiligheid aanvullende eisen. De verzekeringsmaatschappijen geven hierbij geen garantie tot uitbetaling. U kunt na een calamiteit te hebben meegemaakt voor onaangename verassingen komen te staan. 2G Guide & Guard adviseert en begeleidt u op het brede werkveld van bedrijfsveiligheid.Klik hier voor Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken.

                                                                                                   

zoekmachine om de website te doorzoeken